Největší e-shop s potřebami pro řezníky a kuchaře v ČR a SK
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Domácí sulc
Postup:
- Očištěná a opláchnutá vepřová kolena a nožičky vaříme s kořením v mírně osolené vodě při teplotě 95 °C. Vařená kolena a nožičky necháme částečně vychladnout a pak je vykostíme. Maso z kolen pokrájíme na kostky a kůže z nožiček a kolen a posekáme na drobno. Do procezeného a tuku zbaveného vývaru přidáme pokrájené maso a kůže, na kolečka nakrájenou mrkev, okurky a cibuli, ochutíme solí, octem a dobře promícháme. Naplníme hmotu do forem a necháme sulc v chladu ztuhnout.
Suroviny na sulc:
- 2 vepřová kolena
- 3 vepřové nohy
- cibule, mrkev
- sterilovanou okurku
- sůl, bobkový list, pepř, nové koření a ocet