Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

Domácí sulc

Postup:
  • Očištěná a opláchnutá vepřová kolena a nožičky vaříme s kořením v mírně osolené vodě při teplotě 95 °C. Vařená kolena a nožičky necháme částečně vychladnout a pak je vykostíme. Maso z kolen pokrájíme na kostky a kůže z nožiček a kolen a posekáme na drobno. Do procezeného a tuku zbaveného vývaru přidáme pokrájené maso a kůže, na kolečka nakrájenou mrkev, okurky a cibuli, ochutíme solí, octem a dobře promícháme. Naplníme hmotu do forem a necháme sulc v chladu ztuhnout.
Suroviny na sulc:
  • 2 vepřová kolena
  • 3 vepřové nohy
  • cibule, mrkev
  • sterilovanou okurku
  • sůl, bobkový list, pepř, nové koření a ocet
Zpět na výpis
arrow-up
Čekejte prosím...